Geef een jas-actie zorgt in Weert voor hartverwarmende toeloop

Algemeen Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Deze week is de actie ‘Geef een jas, verwarm een hart’ van start gegaan. Met deze actie worden zoveel mogelijk winterjassen ingezameld voor de inwoners die ze het hardst nodig hebben. In Weert wordt er in samenwerking met de Sponsorwinkel voor gezorgd dat elke winterjas een tweede leven krijgt.

Vandaag bracht wethouder Van den Heuvel een bezoek aan de Sponsorwinkel in Weert, waar hij zag dat er al in korte tijd veel jassen waren ingezameld. Het is hartverwarmend om te zien dat veel mensen gehoor geven aan de oproep. Tijdens het bezoek werd de actie officieel afgetrapt, maar in de praktijk is deze al goed op gang gekomen.

Deze actie is het resultaat van een samenwerking tussen alle Limburgse gemeenten, L1 en Stichting Samen voor Maastricht. Het initiatief heeft als doel de saamhorigheid in de Limburgse gemeenschap te versterken en hulp te bieden aan degenen voor wie een warme winterjas niet vanzelfsprekend is.

Jassen inleveren

De actie duurt nog t/m 30 oktober. Alle schone jassen zijn welkom. De winterjassen kunnen ingeleverd worden op de volgende locaties: 

  • Sponsorwinkel Weert (Dr. Schaepmanstraat 17)
    • Dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.30 uur
    • Zaterdag van 9.00 – 13.00 uur
  • Stadhuis Weert (Wilhelminasingel 101)
    • Maandag van 8.30 – 19.30 uur Dinsdag en woensdag van 8.30 – 17.00 uur Donderdag van 9.00 – 19.30 uur
    • Vrijdag van 8.30 – 12.30 uur 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie