Gillen geblazen tijdens spooktocht bij Scouting Keent-Moesel

Plaats een reactie

Op het scoutingterrein De Boshoek van Scouting Keent-Moesel weerklonk zaterdagavond een oorverdovend gegil. Dit was allesbehalve verrassend, gezien de angstaanjagende effecten waarmee mensen elkaar de stuipen op het lijf joegen.

Samen met J&M Eventmanagement organiseerde de scouting in het kader van Halloween een spooktocht die groots was aangepakt. Acteurs, schmink, spannende decors en projecties werden rijkelijk ingezet. Deze griezelig goed georganiseerde belevenis leverde de broodnodige schrikeffecten op.

Bekijk een sfeerreportage: https://youtu.be/U0RifF0AC38

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie