Molens van Stramproy in het donker zorgen voor mysterieuze sfeer

Afgelopen zaterdag hing er een fascinerende en mysterieuze sfeer rondom de molens Sint Jan en De Nijverheid in Stramproy. In het kader van de Nacht van de Nacht werden de lichten van deze molens gedoofd.

Normaal gesproken schitteren de molens in de avonduren in hun prachtige verlichting, maar gisteren bleef deze uit. Een duistere en raadselachtige atmosfeer omhulde de oude molens, waardoor bezoekers zich via steile trappen een weg naar binnen baanden. Een rondleiding door de molens in complete duisternis, slechts gewapend met een zaklamp, was een werkelijk unieke ervaring.

Bovendien hadden de organisatoren de moeite genomen om de sfeer nog intenser te maken, waardoor een bezoek aan de molens een heel bijzondere belevenis werd. Het was absoluut anders dan een normaal bezoek aan een molen.

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/7YBSFiWH4SY