Gratis theatervoorstelling voor ouders en coaches

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Dat kan in de praktijk echter een behoorlijke uitdaging zijn. Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op zaterdag 18 november 2023 in het Munttheater in Weert te zien is. Een heerlijke avond uit, vol handige tips. Dankzij het Sportakkoord Weert is de toegang gratis.

Kom op nou jongens!

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die eerder in deze regio te zien waren. 

Over hoe je er als ouder aan kunt bijdragen dat je kind goed kan presenteren, minder snel afhaakt en minder ‘gedoe’ ervaart. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, bijvoorbeeld bij sportclubs en muziek- en toneelverenigingen.

18 november

Op zaterdag 18 november 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in Weert te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen, of het nog een keer wil beleven. ‘Kom op nou jongens!’ is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen – zelfs op je werk en in je relatie.

De uitvoering vindt plaats in het Munttheater, van 19.00 tot circa 20.15 uur. Na afloop krijgt iedereen een drankje aangeboden. In de foyer zal het voetbal aangezet worden, zodat voetballiefhebbers niks hoeven te missen.

Kijk voor meer informatie, de trailer en om vrijkaartjes te bestellen op www.komopnoujongens.nl.