Herrensitzung Wieërt in Buurthuis Moesel

12/11 vanaf 12.11 uur

Foto via Depositphotos (kb-photodesign)

De dag na de officiële aftrap van het nieuwe vastelaovendjseizoen, op zondag 12 november 2023, vindt er voor het eerst sinds lange tijd weer een heuse ‘Herrensitzung’ plaats in Weert. In Buurthuis Moesel worden de aanwezige hieëre die middag getrakteerd op völ lôl en schaele zeîver, flinke pullen bier en optredens van o.a. Berry Knapen, De Badmötse, Mark Gruijthuijsen en Frans Theunisz. 

De ‘vreûg mösse vuuërverkoûp’ is inmiddels gestart en polsbandjes voor deze geweldige happening zijn voor € 11,00 per stuk te koop bij Primera Wouters (Oranjeplein), Gruythuysen BV (Beekstraat) en Party Time aan de Maaspoort.

Voor vriendengroepen, bedrijven, vastelaovendj-, voetbal- of andere verenigingen is het tevens mogelijk om een tafel voor 8 personen te reserveren. Dit kan bij de leden van de organiserende stichting Kei Sjiek of via een belletje of appje naar 06-5359 1383. Voor € 200,00 krijg je dan een gereserveerde tafel inclusief 8 polsbandjes, 16 halve liters bier, shotjes, hapjes en persoonlijke bediening.

Er kunnen maximaal 200 mensen binnen; op = op en weg = pech, aldus de organisatie.