Sluit herfstvakantie lachend af met ‘Laotj Uch Neet Kiste’ van de Krottepoffers

Plaats een reactie

Nederweert – De afgelopen twee weekenden werden theaterliefhebbers en lachfanaten getrakteerd op een hilarische en onvergetelijke ervaring met ‘Laotj Uch Neet Kiste’ van de Krottepoffers uit Nederweert. Wat begon als een veelbelovend toneelstuk, is nu uitgegroeid tot een grandioos succes. De kaartverkoop ging razendsnel en vorig weekend bereikten ze zelfs een mijlpaal, met een uitverkochte zaal in de Pinnenhof.

Een van de hoogtepunten voor de Krottepoffers was het ontroerende berichtje van een bezoeker die na de eerste voorstelling niet genoeg kon krijgen van het lachen en besloot om het toneelstuk nogmaals bij te wonen. Als klap op de vuurpijl besloot deze bezoeker ook nog een kaartje cadeau te doen aan een vriend. Voor een toneelvereniging is er geen groter compliment dan zulke enthousiaste reacties van het publiek.

‘Laotj Uch Neet Kiste’ is een zwarte komedie die draait om een uitvaartonderneming, en het blijkt de perfecte manier om de herfstvakantie met een lach af te sluiten. Het stuk zit boordevol humor en actie, zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Voor degenen die dit spektakel nog niet hebben bijgewoond, is het de hoogste tijd om kaartjes te bemachtigen. De kaartverkoop gaat hard, net als de onderneming van Mevrouw Kerckhofs in het stuk. Om in de stijl van het toneelstuk te blijven: je moet er ‘geweest zijn’.

Hier zijn de resterende speeldata:

  • 20, 27 en 28 oktober om 20.00 uur
  • 22 oktober om 15.00 uur

Kaartjes zijn te verkrijgen voor slechts €12,50 per stuk via de officiële website van de Krottepoffers: www.krottepoffers.nl/kaartverkoop/.

De locatie voor dit spektakel is de Pinnenhof, waar het publiek wordt verwelkomd voor een avond vol humor en verrassingen.

De regie van ‘Laotj Uch Neet Kiste’ is in handen van Mike Severens, en het getalenteerde ensemble bestaat uit de volgende acteurs en actrices: Harm Vaas, Els Vaes-Jacobs, Ben Sonnemans, Lisonne Hekers, José Op ’t Root, Joris van Deursen, Jeannette Dielissen, Lianne Smolenaers, Mia Leenen, Jeroen Smolenaers en Sander van den Ham.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie