Inschrijfdatum Wieërter Kwis bekend

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Aftrap Wieërter Kwis in 2022

Na een zomerbreak heeft de organisatie van de Wieërter Kwis (Tognix) weer met veel plezier de organisatie opgepakt en zijn de voorbereidingen van de Kwis weer in volle gang. Tognix heeft gemerkt dat de Kwis weer volop leeft en dat motiveert extra om er voor iedereen die de Wieërter goede doelen een warm hart toedraagt een groot succes van te gaan maken in 2024.

Dit kan natuurlijk niet zonder de enthousiaste deelnemers. Lijkt het je (weer) een leuk idee om met je eigen team mee te doen? Dan kun je binnenkort inschrijven. De inschrijving voor de Kwis begint op vrijdag 10 november om 9:00 uur (Wieërter tiêd).

Goede voorbereiding is van belang

Bij de vorige edities zat de Kwis in een mum van tijd vol, dus ben er vroeg bij op de 10de november. Een goede voorbereiding is dus van essentieel belang: zorg ervoor dat je teamnaam, de naam en gegevens van de teamcaptain en het Wieërter goede doel waarvoor je wilt spelen bij de hand hebt. Verder is het belangrijk om de mogelijkheid tot betaling van het inschrijfgeld (via iDeal) goed geregeld te hebben, want inschrijving gebeurt op volgorde van een goed ingevulde en volledig betaalde aanmelding.

Inschrijfgeld

Het inschrijfbedrag voor de Kwis bedraagt €45,- per team, maar het staat je uiteraard vrij om de prijzenpot (voor het goede doel) extra te spekken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en de voorwaarden een kijkje op de website: www.wieerterkwis.nl/kwis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie