Jubileumboek en -cd Mannenkoor Eendracht Swartbroek gepresenteerd

Algemeen Dorpen Swartbroek Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdagavond heeft Mannenkoor Eendracht Swartbroek het allereerste exemplaar van zowel hun jubileumboek en -cd overhandigd aan burgemeester Vlecken.

Tijdens deze bijzondere gelegenheid heeft de auteur Jan Custers een boeiende presentatie gegeven over de rijke geschiedenis van het mannenkoor. In samenwerking met Bèr Peeters heeft hij aanzienlijke hoeveelheden informatie en foto’s verzameld, resulterend in een uitgebreid overzicht van 100 jaar koorhistorie.

Voorafgaand aan de presentatie van het jubileumboek, overhandigden de dirigent Paul Koolen en Lei van den Schoor, die al 68 jaar trouw lid is van het koor, de jubileum-cd aan burgemeester Vlecken. Op deze cd staat een gevarieerd repertoire en is tot stand gekomen met medewerking van de firma Telstar.

De feestelijke avond werd afgesloten met een luchtig optreden van het mannenkoor.

Meer informatie: mannenkooreendracht.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie