Bakwagen kringloopwinkel Budel beschadigd door brand

Algemeen 1 reactie 2 min. leestijd

Budel – In de nacht van zondag op maandag, rond 01:45 uur, werden de brandweer als de politie gealarmeerd vanwege een voertuigbrand aan de Nieuwedijk in Budel.

Op de parkeerplaats van een kringloopwinkel stond een kleine vrachtwagen in lichterlaaie. Dit vuur werd ontdekt door passanten en betrof de bakwagen van de kringloopwinkel. De brandweer arriveerde snel ter plaatse en wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar het winkelpand.

Helaas was de bakwagen onherstelbaar beschadigd door de brand, en het winkelpand liep lichte roetschade op. De vrachtwagen bevatte ook nog enkele goederen, die echter gespaard bleven van de vlammen.

De politie achterhaalde de sleutelhouder en haalde de sleutels van het pand op. Daarna kon de brandweer het pand van binnenuit inspecteren. Gelukkig had de winkel binnen geen schade opgelopen. Deze brand heeft echter wel nadelige gevolgen voor de stichting van de kringloopwinkel, aangezien deze vrachtwagen werd gebruikt voor het ophalen en bezorgen van goederen.

Brandstichting wordt niet uitgesloten, en de politie heeft een onderzoek gestart. Camerabeelden zijn inmiddels veiliggesteld. Heb je mogelijk iets verdachts opgemerkt dat je nog niet met de politie hebt gedeeld? Neem dan contact op met de politie Cranendonck via 0900-8844.

Bekijk een video: https://youtu.be/6Ex4FhdDJWQ

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie