Najaarsmarkt in Buurthuis Moesel

Plaats een reactie
Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op zondag 22 oktober aanstaande vindt er weer een gezellige najaarsmarkt plaats, ook wel bekend als de Luikse Markt, in buurthuis Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 in Weert.

Je kunt lekker langs de kraampjes struinen op zoek naar dat ene leuke item dat nog ontbreekt in je collectie, of gewoon dat andere must-have item. Particulieren bieden op deze dag hun spullen te koop aan, wat zorgt voor een gevarieerd assortiment aan goederen.

De deuren gaan open om 11.00 uur en de markt duurt tot 15.00 uur. De toegang is gratis. Naast alle leuke spullen, kleding en gadgets die te koop zijn, worden er ook overheerlijke wafels vers gebakken en verkocht voor het goede doel tegen een kleine prijs. Voor alle kinderen staat gratis een lekker glaasje ranja klaar, met nog een kleine verrassing erbij.

Tafelverhuur

Er zijn nog een paar laatste tafels beschikbaar voor verhuur. Particulieren kunnen een tafel huren om hun gebruikte goederen te verkopen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-51938989 of per e-mail via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie