Oktoberfest Weert zaterdag 7 oktober in Buurthuis Moesel

Algemeen Spotlight Uitgaan Uitgelicht 1 reactie 2 min. leestijd

‘Das einzig wahre Oktoberfest Weert’ – een Weerter traditie sinds 2007 – vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 oktober in Buurthuis Moesel aan de Christinalaan. Deze zaal wordt voor die dag omgetoverd tot een gezellige Alpen-Stube, volledig aangekleed in Oktoberfestsfeer.

Het belooft ook dit jaar weer een fantastische happening te worden met – vanzelfsprekend – grote pullen bier, currywurst en spetterende optredens van Legata’s Lederhosen Power, Marleen Rutten, Patrick Hendrix, DJ Jonne en – last but not least – Tonca dé feestband van het wilde Zuiden. ‘Stimmung’ gegarandeerd dus! Er is in het Buurthuis Moesel plaats voor zo’n 400 bezoekers, maar ook hier geldt: op = op en voll = toll!

Nog geen kaarten?

Ga voor de laatste entreebewijzen voor deze geweldige happening nog even naar Primera aan het Oranjeplein, Party-Time aan de Maaspoort of reserveer ze bij de leden van de organiserende Stichting Kei-Sjiek (evt. via whatsapp 06-5359 1383). Entree is € 17,50 p.p., incl. een mooie Oktoberfestpin.

De deuren van Buurthuis Moesel gaan zaterdag 7 oktober om 19.30 uur open, dus… aufwachen und mitmachen, pünktlich dabei sein ist nichts verpassen!

Timetable Oktoberfest Weert 2023

  • 19.30 uur – Einlass > DJ Jonne
  • ~20.15 uur – Legata’s Lederhosen Power
  • ~21.00 uur – DJ Jonne
  • ~21.30 uur – Marleen Rutten
  • ~22.00 uur – DJ Jonne
  • ~22.30 uur – Tonca, dé feestband van het wilde Zuiden
  • ~23.30 uur – DJ Jonne
  • ~00.00 uur – Patrick Hendrix
  • ~00.30 uur- DJ Jonne

Meer info en fotoreportages van voorgaande jaren op
https://www.facebook.com/oktoberfestWeert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie