Open dag bij Dierenkliniek Boshoven

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

De dierenliefhebbers in de regio Weert hebben iets om naar uit te kijken, want op zaterdag 7 oktober gooit Dierenkliniek Boshoven haar deuren open voor een unieke Open Dag. De kliniek heeft inmiddels een grote metamorfose ondergaan en ze bieden iedereen dan ook graag een kijkje achter de schermen.

Tussen 11.00 en 15.30 uur ben je van harte welkom om te genieten van een hapje en een drankje terwijl je de vernieuwde praktijk verkent. De deskundige medewerkers zullen je graag rondleiden en jou alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in dierenzorg.

Gratis op de foto

En laten we de geliefde viervoeters niet vergeten! Je mag jouw huisdier meenemen, want tussen 11.30 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 14.00 uur zal er een professionele dierenfotograaf aanwezig zijn om een prachtige foto van jouw trouwe vriend te maken. Een herinnering die je voor altijd zal koesteren! Let op: er wordt per huisdier één foto gemaakt, dus zorg ervoor dat jouw huisdier er op zijn best uitziet.

Als dat nog niet genoeg is, kun je tussen 13.00 en 15.00 uur genieten van heerlijke poffertjes bij onze poffertjeskraam. Een traktatie voor de smaakpapillen!

Meer informatie: https://www.facebook.com/DierenartsenpraktijkEll

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie