Ontknopingen motorcrossseizoen op de Vossenberg in Meijel

Foto via Depositphotos

Meijel – Het motorcrossseizoen van 2023 nadert zijn einde en op 28 en 29 oktober staat een van de laatste crossweekenden gepland. Tijdens dit evenement zullen de beslissende momenten plaatsvinden in verschillende klassen van het Nederlands Kampioenschap, allemaal te aanschouwen op het circuit van de Vosseberg in Meijel.

In Meijel zullen de MX Open Inters en de MX2 Open Inters aan de start verschijnen, samen met de junioren, nationalen, senioren en de 125 Cup. Daarnaast maken ook de zijspannen zich klaar voor de strijd aan het starthek. In meerdere klassen is de spanning om de titel ‘Nederlands Kampioen 2023’ te behalen om te snijden, en in de klasse Open Nationalen zijn er zelfs nog drie rijders die kans maken op de felbegeerde titel.

Bij de zijspannen zijn Frank Mulders en Marc van Deutekom sterke kanshebbers, terwijl Loeka Thonies de lijst aanvoert in de Open Inters-klasse.

Als opwarmertje op zaterdag 28 oktober staat er een clubwedstrijd gepland met deelnemers in de 50, 65 en 85 cc-klassen, evenals de solo clubklassen hobby en gevorderden, en natuurlijk de zijspannen.

MCC Meijel kijkt ernaar uit om op 28 en 29 oktober tal van toeschouwers te verwelkomen op de Vosseberg aan de Peelweg in Meijel.