Achtervolging gestolen auto eindigt op N280 in Baexem

112 Algemeen 6 reacties 1 min. leestijd
Foto via politie (wijkagent_elsloo)

Baexem – Afgelopen nacht omstreeks 00.15 uur ontstond er een grootschalige politieachtervolging na een melding dat een gestolen voertuig door een ‘Automatic Number Plate Recognition’ (ANPR) camera was gedetecteerd.

De politie-eenheden reageerden op de melding en zetten de achtervolging in op de A2 snelweg in de buurt van Echt. Het gestolen voertuig werd aangetroffen, wat leidde tot een intense achtervolging die uiteindelijk eindigde in Baexem.

Dankzij een uitzonderlijke samenwerking tussen de politie-eenheden van de regio, waaronder Sittard, Roermond, Echt en Weert, werden meerdere verdachten aangehouden. Deze gecoördineerde actie omvatte onder andere hondengeleiders, de meldkamer en patrouilles, zo meldt de politie via Instagram.

De achtervolging leidde uiteindelijk tot een crash op de N280 in Baexem, waarbij het gestolen voertuig zwaar beschadigd raakte. De politie doet verder onderzoek naar de diefstal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties