Ruim 300 mensen genieten van Eten met Franciscus

Op woensdag vond de derde editie van ‘Eten met Franciscus’ plaats in het Franciscus Huis. Dit unieke evenement, georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid, bood een heerlijke maaltijd, muziek en gezelligheid voor iedereen die graag samen wilde genieten.

Het evenement was volledig uitverkocht en meer dan 300 mensen beleefden een gezellig samenzijn. Het motto van Eten met Franciscus, ‘een tafel voor iedereen’, stond centraal tijdens deze onvergetelijke middag. De nadruk lag op het verbinden van mensen en het genieten van elkaars gezelschap. Het Franciscus Huis in Weert creëerde een warme en gastvrije omgeving waar samenkomen en plezier maken centraal stonden.

Optredens

Het muzikale duo Mieke Crins & Petra Jacobs verzorgde een optreden en er stond zelfs een verrassingsact op het programma. Goochelaar Tim Slaats wist het aanwezige publiek te betoveren.

Praktijkonderwijs

Net zoals in voorgaande jaren waren het de leerlingen van Praktijkschool Het Kwadrant die de maaltijd verzorgden en samen met talloze vrijwilligers voor de bediening zorgden. Deze bijzondere samenwerking droeg niet alleen bij aan de betrokkenheid van de jongere generatie, maar bood ook waardevolle kansen om nieuwe verbindingen te leggen tussen verschillende leeftijdsgroepen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel