Speculaas en spoken bij Scouting Keent-Moesel

Plaats een reactie
Foto via Depositphotos (arjan1)

Op zaterdag 4 november 2023 komt Scouting Keent-Moesel langs de deur met de reuzespeculaaskoeken. Wil je verzekerd zijn van deze heerlijke speculaas, dan kun je deze bestellen via https://speculaas.scoutingkeentmoesel.nl/product/reuze-speculaaskoeken/.

Heb je geen online bestelling kunnen plaatsen? Niet getreurd. Op 4 november tussen 10.00 uur en 14.00 uur komen de leden van de scouting in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel deur-aan-deur. Maar dat betekent wel: op=op ! Bedrijven die op zaterdag gesloten zijn kunnen eventueel voor vrijdag 3 november een afspraak maken.

Zin in Halloween en om lekker een avondje te griezelen? Op 28 oktober van 18.00 tot 22.00 uur kun je op het terrein van Scouting Keent-Moesel aan de Altweerterkapelstraat 1 in Weert deelnemen aan een spannende Halloween-spooktocht. Kaartjes zijn te koop aan de deur en pinnen is mogelijk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie