Tweede editie Budels Bock Bier Blues

1 reactie
Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies

Budel – Met trots presenteert Theater de Borgh op 28 oktober vanaf 20.30 uur, in samenwerking met de Budelse Brouwerij, de tweede editie van Bluesfestival: Budels Bock Bier Blues.

Het beste van twee werelden: Budels Herfstbock en Blues Muziek, met op het podium The Weepers en Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies.

The Weepers

Drie mannen met drie instrumenten, drie akkoorden en een koffer vol goeie songs. Het repertoire bestaat uit vele songs uit vervlogen tijden die gespeeld worden in het nieuwe millennium.

Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies

Talkin’ Blues is een Haagsche Blues Rock band die in 2016 ontstaan is als gelegenheidsband tijdens Jazz in de Gracht, en op niet mis te verstane wijze de herinnering aan blueslegende B.B. King levend houdt. Het repertoire bevat alle klassiekers van deze meestergitarist en performer die in 2015 overleed na een carrière van ruim 60 jaar.  

Inmiddels is de band niet meer alleen een zogenaamde B.B.K-tributeband meer, maar zijn ook andere bluesklassiekers te horen uit onder andere begin zeventiger jaren. Denk bijvoorbeeld aan Mad Dog and Englishmen, Woodstock, Clapton en Crossroads. Sinds een paar jaar is de band uitgebreid met de Delta Ladies: drie zangeressen die behalve geweldig zingen ook zorgen voor extra spektakel.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.theaterdeborgh.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie