Unieke samenwerking Weerter koren en tribute band U2 in Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Op zondagmiddag 22 oktober om 15:00 uur vindt de voorstelling The Joshua Tree – een muzikale ode aan U2 van de Ierse band Beyond the Music plaats in het Munttheater.

Deze middag beleven liefhebbers van U2 een unieke en integrale uitvoering van hun iconische album The Joshua Tree, uitgevoerd door deze live band onder leiding van frontman Nigel Connell en begeleid door een klassiek orkest. De muzikanten worden ondersteund door Weerter popkoor Sevenfifteen en jongerenkoor Cantarella onder leiding van Rita Scheffers.

Beyond the Music

Het Ierse Beyond the Music is ontstaan uit een diepe liefde voor muzikale grootheden en de wens om deze te eren op een spectaculaire manier. Het resultaat is een combinatie van hedendaagse rockmuziek met grootse orkestrale arrangementen, die de kern van het oorspronkelijke werk versterken. De Ierse muzikanten beschrijven dit project als een muzikale reis en erkenning voor één van de grootste bands in de muziekwereld, U2 en hun nummers die hebben bijgedragen aan het vormgeven van de generaties voor ons.

Samenwerking met Weerter koren

Rita Scheffers repeteert al enkele weken met beide koren voor dit concert. Het is voor hen weer net een andere uitdaging dan een regulier concert. De koren hebben reeds eerder opgetreden in het Munttheater en kijken ernaar uit weer op het podium te staan voor een groot publiek.

Een unieke kruisbestuiving waarbij Weerter talent een bijzondere plek op het podium krijgt en zo een samenwerking aangaat met internationale muzikanten.

Meer informatie en kaartverkoop

Voor meer informatie en kaartverkoop (inclusief theaterdrankje) kun je terecht op https://www.munttheater.nl/agenda/the-joshua-tree-beyond-the-music.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie