Weert krijgt in november een PLUS-supermarkt

Algemeen Economie Weert 2 reacties 2 min. leestijd
Supermarktondernemer Remco van Lokven

Remco en Robin van Lokven nemen Jan Linders in Weert over en openen er half november hun PLUS Van Lokven. Het kersverse ondernemersechtpaar neemt alle medewerkers van de huidige Jan Linders mee naar de nieuwe winkel.

Werk aan de winkel

Voordat PLUS Van Lokven de deuren gaat openen moet er nog wel even verbouwd worden. “De winkel krijgt aan de buitenkant een andere uitstraling maar ook van binnen gaan er een aantal dingen veranderen. Onder andere de kassa’s en het hele vers-gedeelte”, zo vertelt Remco.

Vanaf 5 november is hij officieel de nieuwe eigenaar van de winkel aan de Onzelievevrouwestraat/Roermondseweg. De dag erna begint de verbouwing. Op woensdag 15 november wordt PLUS Van Lokven om 9.00 uur dan feestelijk geopend.

Jan Linders sluit op vrijdag 3 november om 13.00 uur haar deuren.

Opleiding

Voordat je bij de PLUS een eigen supermarkt kunt gaan runnen doorloop je eerste een opleidingstraject. Hiermee is Remco in 2018 al begonnen. Zo liep hij bijvoorbeeld stage bij Ard en Luc van Huijgevoort in Valkenswaard. Daar runnen de broers hun PLUS Van Huijgevoort. Als voorbereiding op de opening van Remco’s eigen PLUS bezocht hij afgelopen week zijn oude stageplek.

Dat bezoekje zien we in deze video. Verder maken we nader kennis met de ambitieuze Brabantse ondernemer. Hij vertelt onder andere over hoe zijn carrière in de wereld van de supermarkt is begonnen: https://youtu.be/liJcIXXPXis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties