Wijzigingen en verrassingen Huiskamerfestival Weert

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto via Huiskamerfestival Weert

Zondag 8 oktober transformeren overal in Weert huiskamers tot intieme podia voor lokaal muzikaal talent. De laatste programmawijzigingen en verrassingen van Huiskamerfestival Weert zijn nu bekend.

Met nog één week te gaan voor het intiemste muziekfestival van Weert zijn er nog enkele aanpassingen aan het programma. Zo worden de optredens die oorspronkelijk gepland stonden in de Rietstraat en Scheerderstraat samengevoegd op een nieuw toegevoegde locatie, namelijk Kasteelsingel 8. Hier biedt de gezamenlijke huiskamer van Zorgcentrum Ververshof een mooi podium voor de muzikanten. De Limburgstalige popband BARD is verplaatst naar de Oude Laarderweg en speelt daar in de plaats van pianiste Serena Donkers.

Verrassing voor huiskamers door Albert Heijn Heerschap

Zowel muzikanten als eigenaren van huiskamers doen op vrijwillige basis mee aan Huiskamerfestival Weert. Natuurlijk geniet iedereen al van de muzikale optredens, maar als extra verrassing ondersteunt Albert Heijn Heerschap het festival door alle huiskamers een cadeaubon aan te bieden. Deze kunnen zij besteden aan gastvrije lekkernijen, zodat bezoekers tijdens de gratis concerten kunnen genieten van een koekje bij de koffie of een borrelnootje op de muzikale zondagmiddag.

Muzikale middag

Huiskamerfestival Weert is hét evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse huiskamers, tuinkamers, mancaves en gezellige garages kunnen liefhebbers luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. De diversiteit aan muziekgenres garandeert dat elke muziekliefhebber terecht kan.

Maar liefst 111 optredens zullen gedurende zondagmiddag 8 oktober worden gegeven door 37 verschillende bands en muziekgezelschappen, verspreid over 28 locaties. Het programma duurt van 12:00 tot 17:00 uur en entree is bij alle huiskamers gratis. Om dank uit te spreken voor de muzikale bijdrage van de muzikanten is er op elke locatie een donatiebox aanwezig.

Benieuwd naar welke artiesten waar optreden? Ontdek het actuele programma op www.huiskamerfestivalweert.nl. Hier is eveneens meer achtergrondinformatie over de artiesten te vinden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie