355 leerlingen van IKC Leuken krijgen tennisles bij TC Weert-Oost

Op 25 oktober werden de eerste groep leerlingen van IKC Leuken verwelkomd op het tennispark van TC Weert-Oost. De kinderen van groep 3 t/m 8 van IKC Leuken krijgen tennisles als onderdeel van hun buitenschoolse gymprogramma in de maanden oktober en november. Elke groep krijgt twee sessies van 45 minuten tennisles.

Zowel TC Weert-Oost als IKC Leuken zijn verheugd over deze samenwerking. De leerlingen maken op een toegankelijke manier kennis met de tennissport en met een mooie lokale tennisclub. De KNLTB heeft ook haar waardering laten blijken door kosteloos 30 jeugdrackets ter beschikking te stellen, zodat de kinderen met geschikte rackets kunnen spelen.

De eerste groepen hebben hun enthousiasme getoond tijdens de tennislessen. Wie weet, misschien ontwikkelen enkele van hen een passie voor tennis en raken ze besmet met het tennisvirus. Wellicht komt de volgende Roger Federer of Serena Williams wel uit Leuken.