Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2024 bijna van start

Algemeen Nederweert Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto winnaars 2023 (NOV)

Om landelijk waardering en erkenning te geven aan het vele werk van vrijwilligers zijn er de Nationale Vrijwilligersprijzen. Punt Welzijn maakt vrijwilligersorganisaties uit Nederweert en Weert graag attent op de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze prijzen. Doe dus mee als vrijwilligersorganisatie, bewoners-, burger- of wijkinitiatief en maak ook in 2024 weer kans op mooie prijzen.

Aanmelding

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn onderdeel van Vereniging NOV die de belangen behartigt van het vrijwilligerswerk in Nederland. Om in 2024 in de prijzen te vallen wordt je gevraagd een vlog te maken en in te sturen. Geef in deze vlog antwoord op de vraag: ‘Wat grijpt jullie aan in jullie vrijwilligerswerk en wat maakt wat jullie doen zo mooi?’

De aanmelding voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024 gaat 1 december 2023 open. Tot en met 29 februari 2024 kun je je vlog insturen. Weet je niet hoe je een vlog moet maken? Dan helpt de NOV je graag met online vlog workshops. 

De data voor de workshops zijn:

  • 19 december 2023 van 19.30 tot 21.30 uur
  • 23 januari 2024 van 19.30 tot 21.30 uur

Aanmelden voor de workshops en meer informatie over de Nationale Vrijwilligersprijzen vind je hier: https://www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzennl.

Met het waarderen van vrijwilligers en hun organisaties wil de NOV aandacht vestigen op de noodzaak en het nut van vrijwilligerswerk. Bovendien hopen ze mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen te inspireren om zich ook vrijwillig in te zetten voor de maatschappij.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie