Blikschade na botsing op turborotonde

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Dinsdag rond 17.45 uur vond er een ongeval plaats op de turborotonde bij de Ringbaan-Noord/Eindhovenseweg. Op de rotonde kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.

Een auto, rijdend vanaf de Ringbaan-Noord, reed over de turborotonde. De bestuurder van de Belgische auto, afkomstig uit het centrum van Weert, zag deze auto op de rotonde over het hoofd en botste zijdelings met de andere auto.

Gelukkig raakte niemand gewond bij het ongeval. De bestuurder van de Belgische auto was echter behoorlijk geschrokken. De politie kwam ter plaatse om het verkeer te regelen en een bergingsdienst werd opgeroepen om de beschadigde voertuigen af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie