Herstebâl 2024: Schitteren in blunders; Nomineer nu voor ‘Herst van ut jaor’

Algemeen Vastelaovendj Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Het is weer tijd om de gênante momenten te omarmen en ze te laten schitteren op het Herstebâl 2024. Nomineer jij de winnaar van de titel ‘Herst van ut jaor’?

Voor deze knotsgekke avond worden mensen aangemoedigd om elkaar te nomineren voor de meest hilarische stommiteiten en flaters die ze begaan hebben. Van de klassieke ‘verkeerde naam roepen’ tot het dragen van verschillende sokken naar een belangrijke vergadering – geen blunder is te klein of te groot voor deze avond.

De organisatie van het Herstebâl nodigt iedereen uit om hun vrienden, familieleden of collega’s te nomineren voor hun meest gekke blunders of stomste streken. De persoon met de meest vermakelijke blunder gaat er vandoor met de hoofdprijs én de eeuwige roem. “We willen iedereen aanmoedigen om hun onhandige momenten te delen en elkaar te nomineren,” zegt de voorzitter, Paul Haex, met een knipoog. “Soms zijn het juist die blunders die de beste verhalen opleveren. De hoofdprijs van de avond? Die houden we nog even geheim!’’

Mensen nomineren voor ‘Herst van ut jaor’ kan via www.herstebal.nl of [email protected].

Herstebâl

Het Herstebâl is al 13 jaar dé aftrap van de Vastelaovendj op ‘vastelaoves-vriêdig’. Dit jaar zal het Herstebâl plaatsvinden op vrijdag 9 februari 2024 bij café Aod Bosseve. Met niemand minder dan Frans Theunisz, de Saunaboys en de Broeëds Brothers belooft het weer een spektakel te worden.

Dus poets je onhandigste danspasjes op, trek je leukste pakje uit de kast en noteer alvast vrijdag 9 februari 2024 in je agenda.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie