Brandweer rukt uit voor stookvuur naast Venloseweg in Ospel

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Ospel – Zaterdag rond 17.30 uur ontving de brandweer een alarmmelding vanwege een buitenbrand aan de Venloseweg (N275) in Ospel, nadat een voorbijganger op de provinciale weg het alarm had ingeschakeld.

Na aankomst constateerde de brandweer dat het om een stookvuur ging. De persoon bij het stookvuur was zich van geen kwaad bewust en volgde het verzoek om het stookvuur te doven zonder problemen op. De brandweer zelf hoefde geen bluswerkzaamheden uit te voeren.

De brandweer kon vervolgens snel terugkeren naar de kazerne.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie