Concert van Anneke van Giersbergen in de Bosuil in beeld

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Met het herfstachtige weer is er geen beter moment om te genieten van muziek in de Bosuil. Afgelopen zondag had het publiek de kans om te genieten van een concert door Anneke van Giersbergen. Samen met haar band wist de zangeres het volle muziekcentrum te betoveren. Het voorprogramma werd verzorgd door Ché Aimee Dorval.

Over Anneke van Giersbergen 

Na dertien jaar frontvrouw te zijn geweest van de melancholische metalband The Gathering, sloeg Anneke van Giersbergen in 2007 voor zichzelf toe. Sindsdien kent haar creativiteit geen grenzen. Anneke bouwde al snel een succesvolle solocarrière op en heeft meerdere keren opgenomen en opgetreden met het Canadese metalgenie Devin Townsend.

Anneke won in 2019 onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award, een erkenning en blijk van waardering voor haar succes in het buitenland. Al bijna dertig jaar geniet ze van het mooie en uitdagende muzikantenbestaan, wat ze beschouwt als een droombaan.

Met haar band presenteerde ze een setlist met de mooiste liedjes. Met een reeks hoogtepunten uit haar omvangrijke oeuvre, maar ook een aantal hagelnieuwe songs, aangevuld met covers van artiesten die haar het meest dierbaar zijn.

De Bosuil

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het concert van Anneke van Giersbergen in Muziekcentrum De Bosuil. Als je de komende maanden wilt genieten van muziek, neem dan eens een kijkje op de website van De Bosuil. Je vindt daar een breed scala aan verschillende concerten. Het is overigens ook een leuk idee om als cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Meer informatie: www.debosuil.nl


Een bijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie