De beste Black Friday Deals van Weert

Algemeen Deals Uitgelicht Weert 2 reacties 4 min. leestijd

Update – Over een paar dagen is het in de Verenigde Staten weer ‘Black Friday’: de dag na Thanksgiving, de dag waarop het seizoen voor kerstaankopen begint en vooral dé dag waarop talloze bedrijven stunten met hoge kortingen. Dat doen ze niet meer alleen in de Verenigde Staten, maar ook hier in het Weerterland.

Hoewel je natuurlijk de plank misslaat als je tijdens Black Friday inkopen doet die je eigenlijk niet nodig hebt en je altijd scherp moet blijven om er zeker van te zijn dat je de beste prijs betaalt voor je deal, kun je van deze gelegenheid vaak wel gebruikmaken om een aantal items met flinke korting van je verlanglijstje af te strepen.

Hamsteren

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of espressomachine? Zowel bij EP:Tummers in Weert als bij Expert in Nederweert profiteer je deze hele week van Black Friday deals op heel veel producten.

Datzelfde geldt voor diverse supermarkten, zoals Albert Heijn en Lidl. Bij de filialen van Albert Heijn Heerschap in de regio kun je diverse Bonusklappers vinden of bestellen: van een soundbar of een airfryer tot aan warme sloffen en zelfs een opblaasbare kersthamster. Die laatste vind je dan weer niet bij de Lidl, maar allerhande huishoudelijke apparatuur en elektronica wel. Evenals diverse meubels, lampen en matrassen.

Over slapen gesproken: raamdecoratie op maat scoor je deze hele maand extra voordelig bij Hewo, met tot 30% korting op onder andere rolgordijnen, jaloezieën en raamdividers.

Van huis naar thuis

Nog meer klussen in en om het huis? Bij Praxis profiteer je de hele week van extra scherpe Black Friday Deals met Praxis Plus, en bij GAMMA met je GAMMA Voordeelpas. Zo leg je een nieuwe vloer met tot wel 30% korting en hang je met net zoveel voordeel een nieuwe lamp aan het plafond.

Om de boel aan te kleden kun je terecht bij bijvoorbeeld HEMA, waar je met eveneens 30% korting wanddecoratie maakt van je eigen foto’s. En om alvast in de kerststemming te komen zijn diverse kerstproducten nu al tot 50% afgeprijsd.

Liever eerst de boel op orde? Bij aankoop van vier theedoeken, krijg je er bij HEMA twee gratis. Ook bij Xenos krijg je deze tot wel 60% op alles van eetkamerstoelen tot prullenbakken, met iedere dag weer een andere deal.

Reclamefolders

En dat is nog láng niet alles. Via de Reclamefolder-app bekijk je eenvoudig alle reclamefolders van winkels uit de regio, zodat je alle deals nog eens goed kunt bekijken. Doe er je voordeel mee!

Update woensdag 22 november – Jezelf aankleden doe je bij VT Mode, waar je van vrijdag 24 t/m maandag 27 november 20% korting krijgt op diverse merken. En als je dan toch in de buurt bent, loop dan ook even binnen bij Bruna. Daar krijg je deze week heel veel korting op onder andere e-books en cadeauboeken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties