Dit zijn de beste Black Friday-deals van Weert

Al dagen vliegen de aanbiedingen je om de oren, maar aanstaande vrijdag is het pas écht Black Friday. En waar moet je in Weert dan zijn voor de beste deals? Onder andere bij Bruna, EP: Tummers, VT Mode en Guirlande Wonen.

Daar word je blij van!

Bij EP: Tummers stunten ze – net zoals op veel andere plekken overigens – zelfs nog tot na Black Friday door, want hun torenhoge kortingen gelden tot en met maandag 28 november. Maar of wachten tot maandag verstandig is? Op is namelijk op! Wil je profiteren van tientallen tot honderden of zelfs duizend euro korting op televisies en andere elektronische apparatuur, dan kun je maar beter niet al te lang twijfelen.

Echt HEMA

Ook bij HEMA is het al de hele week feest, waar daar staan elke dag weer andere items in de spotlight. Zo betaal je op woensdag maar € 2,50 voor de enige echte HEMA-logopanty, krijg je vrijdag bij aankoop van 2 oranjetompouces nog eens 2 exemplaren gratis en scoor je alle kleding van HEMA het hele weekend met 20% korting. En dat is nog láng niet alles! De folder van HEMA staat vol met leuke, lekkere en anderszins aantrekkelijke aanbiedingen voor zowel jong als oud.

Cadeautips

Hetzelfde concept passen ze toe bij Bruna, waar je deze week niet alleen je boekenkast extra voordelig kunt aanvullen, maar ook erg leuk geprijsde cadeauartikelen vindt. Alvast wat inspiratie opdoen voor het kerstdiner? Neem eens een kijkje tussen de kookboeken met hoge kortingen! Puzzelfanaat in de familie? Voor € 25,- leg je twee prachtige puzzels van Ravensburger onder de kerstboom. En de echte boekenwurm vult zijn of haar ereader dit weekend met tot wel 70% goedkopere ebooks. Dat belooft extra veel leesplezier!

Handjes uit de mouwen

Voor grote klussen in en om het huis die wel even kunnen wachten tot Black Friday is dit natuurlijk ook hét moment om je slag te slaan. Vloertje leggen? Zowel bij Praxis als bij GAMMA krijg je de komende week 30% korting op heel veel vloeren van verschillende materialen. Ook verf, verlichting en zelfs sanitair koop je deze week extra voordelig.

En zit dat wat je nodig hebt nu net niét tussen de vele deals van beide bouwmarkten, dan heb je dit weekend nog een kans, want dan krijg je via Praxis Plus maar liefst 20% korting op een artikel naar keuze.

Thuiskomen

Klaar met klussen? Dan is het tijd om het gezellig te maken in huis. Daar hebben ze bij onder andere Guirlande Wonen dan weer perfecte deals voor. Zo scoor je deze week talloze geurkaarten van Zusss met tot wel meer dan 50% korting. Daarnaast vind je bij Guirlande tal van andere items om van je huis een thuis te maken óf iemand anders dat gevoel te gunnen. Het ideale moment om alvast je cadeaus voor Sinterklaas of Kerstmis in te slaan dus!

Op je kerstbest

Over de feestdagen gesproken: wil je er op je kerstbest bij zitten tijdens het kerstdiner, dan kun je het beste nu al op zoek gaan naar een feestelijke outfit. Bij VT Mode bijvoorbeeld, want daar krijg je het hele weekend 20% korting op alle kleding. Van sokken en schoenen tot aan truien en rokken – voor je complete kerstoutfit betaal je zo een heel stuk minder. Mooi meegenomen!

Spiegeltje, spiegeltje

Wie er mooi uit wil zien – of zichzelf gewoon goed wil verzorgen – moet deze week ook zeker even een bezoekje brengen aan de diverse drogisterijen in de stad. Bij Etos hoef je nu bijvoorbeeld voor slechts twee van de vijf verzorgingsproducten van Nivea te betalen en haal je voor een tientje vier producten van tal van andere merken in huis. Met kortingen die zo oplopen tot wel 74% lijkt het geen slecht idee om een voorraadje in te slaan.

Uiteraard hebben de Weerter ondernemers nog veel meer goede deals voor je in petto. Loop eens een rondje door de winkelstraten en laat je verrassen!