De Stedelijke presenteert Kerstklassiekers

Archieffoto De Stedelijke Harmonie St. Antonius

Op 16 december presenteert De Stedelijke Harmonie St. Antonius Kerstklassiekers met Vera Rademaekers.

Vera Rademaekers

Vera groeide op in de omgeving van Weert, zingt al jaren met veel plezier bij koor Giocoso o.l.v. Rita Scheffers, en volgde gitaarlessen bij Muziekschool de Drieklank. Haar studie volgde ze aan het conservatorium van Tilburg als klassiek gitarist en zangeres, waarna ze haar opleiding in Amsterdam vervolgde op het gebied van klassieke zang. Ze zong verschillende rollen in opera’s en oratoria tijdens en na haar studie. Met een passie voor lesgeven rolde ze van het verzorgen van zang- en gitaarlessen ook in de functie van coördinator en projectleider in de cultuureducatieve sector.

Kerstklassiekers

Het programma wordt dus redelijk klassiek, maar ook de echte kerstklassiekers als ‘Jingle Bells’ en ‘Rudolph the Red-Nosed Reindeer’ zullen in een modern jasje de revue passeren. De Stedelijke o.l.v. Tjeu Snoek brengt dit alles in Muziekhuis Weert aan de Schuttebeemd 132 in Weert, dat voor de gelegenheid in kerstsferen gebracht wordt.

De deuren gaan om 19.30 uur open; het concert begint om 20.00 uur. Kaarten à € 5,- (inclusief twee consumpties) zijn iedere dinsdag tussen 20.00 uur en 20.30 uur te koop in Muziekhuis Weert of per e-mail te bestellen via [email protected].