Dodenherdenking op Britse Militaire begraafplaats in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – De Stichting Adoptiegraven Nederweert en de gemeente Nederweert nodigen alle belangstellenden uit om deel te nemen aan de jaarlijkse Dodenherdenking op de Britse Militaire begraafplaats in Nederweert. De plechtigheid, die wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Nederweert, vindt plaats op zaterdag 11 november 2023, en begint om 15.00 uur.

Het programma begint om 14.00 uur met een speciaal moment voor adoptanten om bloemen bij de graven te plaatsen, als een eerbetoon aan de gesneuvelde soldaten. Van 14.30 uur tot 14.50 uur staat de ontvangst van de gasten gepland, gevolgd door het toewijzen van zitplaatsen voor genodigden tussen 14.50 uur en 15.00 uur.

De herdenkingsplechtigheid zelf zal om 15.00 uur aanvangen en worden geleid door de voorzitter van de Stichting Adoptiegraven Nederweert, de heer Marcus Vankan. Een respectvolle ceremonie ter nagedachtenis aan de Britse militairen die hun leven hebben gegeven voor de vrijheid.

Na afloop van de herdenking zijn alle aanwezigen van harte uitgenodigd voor een informeel samenzijn met koffie of thee in Gemeenschapshuis de Pinnenhof in Nederweert.

Details in het kort

  • Datum: Zaterdag 11 november 2023
  • Tijd: 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur)
  • Locatie: Britse Militaire begraafplaats, Nederweert
  • Na afloop: Samenzijn in Gemeenschapshuis de Pinnenhof

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie