Dronken automobilist veroorzaakt botsing op A2 bij Maarheeze

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Woensdag rond 23.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de richting van Eindhoven naar Weert kwamen twee auto’s met elkaar in botsing, net voorbij verzorgingsplaats ’t Haasje. Na de botsing belandde de auto die werd aangereden in de vangrail. Een ambulance kwam ter plaatse, maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De bestuurder van de auto die tegen de zijkant van de andere auto was gebotst, bleek bij een blaastest teveel aan alcohol te hebben genuttigd. De man wankelde ook toen hij een plaspauze nam op de naastgelegen Ulkedonken. Hierna werd hij overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse. Deze analyse zal voor de politie duidelijk maken hoeveel alcohol de man had genuttigd.

De bestuurder van het andere voertuig kwam er met de schrik vanaf en werd opgevangen door bekenden. Een bergingsdienst kwam ter plaatse om de beschadigde auto’s af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie