Kerstconcert en Kindermis met RICK’s Clarinet Choir

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 24 december vindt om 18.40 uur traditiegetrouw het gratis kerstconcert van RICK’s Clarinet Choir (RCC) in de St. Martinuskerk (Markt 8, Weert) plaats, voorafgaand aan de Kindermis van 19.00 uur, die eveneens door het RCC wordt opgeluisterd. 

Het kerstconcert is geschikt voor alle leeftijden. Er worden muziekstukken in allerlei stijlen gespeeld, zoals A Christmas Festival (een medley van bekende Christmas carols) van Leroy Anderson, Deck the Halls in een arrangement van Pentatonix en het geliefde Walking in the Air van de Engelse componist en pianist Howard Blake, bekend uit de film The Snowman

Het RCC, in 2020 voortgevloeid uit John van Peij’s Clarinet Choir Weert, staat onder leiding van Lieke Krantzen. Vanuit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant komen de leden elke zaterdagochtend om 10.00 uur bij RICK Weert bij elkaar om gezamenlijk anderhalf uur enthousiast te repeteren. Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus kom gerust eens vrijblijvend naar een repetitie. Breng je klarinet mee en probeer het eens uit of kom gewoon eerst een keer luisteren.

Meer informatie: www.rickraakt.nl/clarinetchoir

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie