Geslaagde mantelzorgbrunch in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto ter illustratie (via Depositphotos - cook_inspire)

Nederweert – In het kader van de Week van de Mantelzorg is er door Punt Welzijn op dinsdag 7 november een mantelzorgbrunch georganiseerd. De brunch was toegankelijk voor mantelzorgers uit de gemeenten Nederweert en Weert.

De jaarlijks terugkerende mantelzorgbrunch werd dit jaar gehouden bij Eetcafé De Kleine Winst in Nederweert. Het was mooi om bijna 60 mantelzorgers te verwelkomen voor deze gezellige middag. Onder het genot van lekkere hapjes konden mantelzorgers met elkaar in gesprek.

Week van de Mantelzorg

Punt Welzijn organiseert van 1 t/m 11 november de Week van de Mantelzorg, in Nederweert en Weert. In deze week worden mensen die voor een ander zorgen in het zonnetje gezet. Zo worden mantelzorgers die hiervoor zijn aangemeld op 10 november aan huis verrast met een leuke attentie. Ook vinden er verschillende activiteiten plaats, zoals een mantelzorgconcert (11 november). Bekijk het gehele programma op www.puntwelzijn.nl/weekvandemantelzorg.

Zorg jij voor een ander? 

Als je langdurig zorgt voor een ander uit jouw omgeving dan kan het zomaar zijn dat je mantelzorger bent. Ben jij er voor een ander? Dan is Punt Welzijn er voor jou. Wij bieden informatie, ondersteuning en waardering aan mantelzorgers. Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected] of bel 0495 697900. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie