Getuigen gezocht van ongeval op kruising Diesterbaan/Herenvennenweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op woensdag 1 november 2023 rond 12:00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Diesterbaan met de Herenvennenweg in Weert. Dit incident betrof een aanrijding tussen een personenauto en drie fietsers, zo meldt de politie via Facebook.

De politie is op dit moment op zoek naar getuigen van dit verkeersongeval en tevens proberen ze de bestuurder van de personenauto te achterhalen die betrokken was bij dit incident.

Als je getuige bent geweest van deze aanrijding of als je in het betreffende voertuig bevond, wordt je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Bij het melden van dit incident kun je verwijzen naar het registratienummer: 2023173813.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie