Winkelstrip Graafschap Hornelaan kan wel een opfrisbeurt gebruiken

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De winkelstrip aan de Graafschap Hornelaan verdient een betere aankleding, aldus Wijkraad De Biest. In juni van dit jaar stuurde de wijkraad een brief naar de gemeente. Onlangs reageerde het college van B&W op een aantal van de voorstellen die de wijkraad in deze brief deed.

Grondige schoonmaakbeurt

Zo zullen de bankjes bij het winkelcentrum aan de Graafschap Hornelaan grondig worden schoongemaakt, in de hoop dat een opknapbeurt het weer aantrekkelijk maakt om van de bankjes gebruik te maken.

Daarnaast worden de huidige, verouderde fietsenrekken vervangen door fietsbeugels. Ook verdient het groenonderhoud een grondige opschoning.

Op de wens om meer afvalbakken te plaatsen reageert het college van B&W dat plaatsing van afvalbakken door ondernemers zelf en/of het adopteren van prullenbakken gestimuleerd wordt.

Voordat uitvoering wordt gegeven aan de plannen, wil de gemeente met de wijkraad in gesprek om te bespreken of de voorstellen voldoen aan de wensen van de buurtbewoners.

Verkeersveiligheid

Over grotere aanpassingen in het gebied om de verkeersveiligheid te bevorderen wil het college samen met de wijkraad en andere betrokkenen de ideeën, wensen en mogelijkheden bespreken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie