Guirlande opent wederom outlet in de Langstraat + winactie

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd

Winactie – Liefhebbers van het knusse merk Zusss kunnen hun hart weer ophalen: voor het tweede jaar op rij opent Guirlande Wonen een outlet in de Langstraat. Met kortingen tot wel 70% shop je daar unieke ‘mooimakers’. Voor het hele jaar, maar natuurlijk ook voor de feestdagen.

De items van Zusss zijn naar eigen zeggen ‘basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs’. In die uitspraak kan Guirlande eigenaresse Inge zich wel vinden. Zij verhuisde twee jaar geleden haar winkel van Stramproy naar Weert en opende vorig jaar voor het eerst een outlet. Een succes, dat ze dit jaar hoopt te evenaren.

Sinds 24 november zijn de deuren van de outlet aan dit keer de Langstraat 1 geopend. Dat zijn ze iedere woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, evenals op de koopzondagen van 13.00 tot 17.00 uur. Uiteraard blijven ook de deuren van Guirlande Wonen aan de Hoogstraat 6 geopend voor wie niet uitgewinkeld raakt.

Goed om te weten

In de outlet is geen pinautomaat aanwezig; je kunt enkel contact afrekenen. Een tas dien je zelf mee te brengen of voor € 0,50 extra te kopen. Je cadeautjes laten inpakken kan dit jaar ook: voor € 0,50 per cadeau leg je ze zo in de schoen of onder de boom.

Prijsvraag

Cadeaubonnen kunnen niet ingewisseld worden in de outlet van Guirlande, maar speciaal voor de bezoekers van WdG maakt Inge een uitzondering. Wil je kans maken op één van de vier tegoedbonnen van € 50,- om vrij te besteden in de Guirlande Outlet aan de Langstraat 1 in Weert? Vul onderstaande prijsvraag dan uiterlijk 5 december in.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Maximaal twee inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 5 december 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Guirlande in Weert. De winnaars krijgen per e-mail bericht met nadere informatie. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie