Jubilerend Lambieck Knoup Wieërt steunt goed doel met jubileumtripel Chapeau!

Vandaag om klokslag 11.11 uur werd met trots het donkerkleurige speciaalbier ‘Chapeau!’ gepresenteerd in het Stadshotel Weert, ter gelegenheid van het 4 x 11 jubileum van Lambieck Knoup Wieërt. Deze bijzondere creatie is niet alleen een ode aan het jubileum, maar draagt ook bij aan een lokaal goed doel.

De Stichting Lambieck Knoup Wieërt laat zien dat ze niet alleen in stomme streken uitblinkt. Een deel van de opbrengst van ‘Chapeau!’ wordt de komende twee jaar gedoneerd aan stichting ‘De gewoonste zaak van Weert‘, een lokaal initiatief dat zich inzet voor het begeleiden van medewerkers in horecagelegenheden. Sinds dit jaar werken deze medewerkers in het Stadshotel Weert, waar gastvrijheid en horeca hoog in het vaandel staan.

Bierpakket

Voor de liefhebbers van dit unieke brouwsel zijn er speciale bierpakketten samengesteld ter ere van het jubileum. Elk pakket bevat vier flesjes ‘Chapeau!’ en een klein 4 x 11 jubileumgeschenk, alles voor de prijs van 15 euro. Een niet te missen kans om niet alleen van dit exclusieve speciaalbier te genieten, maar ook om bij te dragen aan het ondersteunen van lokale initiatieven.

Deze speciale bierpakketten zijn verkrijgbaar via het Stadshotel Weert en de leden van Lambieck Knoup Wieërt. Voor meer informatie of bestellingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail: [email protected].

Over Chapeau!

‘Chapeau!’ is een donkerkleurige tripel met een alcoholpercentage van 8,1%, gebrouwen door Thuisbrouwerij Ver Van Brugge in de Stadsbrouwerij Weert. Een smaakvol eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Lambieck Knoup Wieërt en een feestelijke bijdrage aan de lokale gemeenschap van Weert.