Michael Van Peel met ‘Welcome to the rebellion’ in Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Fotograaf: Johannes Vande Voorde

Maak kennis met Michael Van Peel. Op vrijdag 17 november staat deze Vlaamse cabaretier met zijn voorstelling “Welcome to the rebellion” in het Munttheater in Weert.

Hoge grapdichtheid

Michael Van Peel hoort in Vlaanderen bij de grootheden op het gebied van stand-up comedy. Hij is winnaar van de Humorologie in België en van de Culture Comedy Award in Nederland. Bij het grote publiek is hij onder andere bekend door het TV programma Comedy Casino en met zijn tien eindejaarsconferances “Van Peel overleeft …” op Canvas.

Zijn komische stijl wordt gekenmerkt door een hoge grapdichtheid met grappen die gebaseerd zijn op de actualiteit van het afgelopen jaar. Zo traag als zijn Belgische collega Philippe Geubels is, zo rap is Van Peel.

Exclusief

Dit seizoen trekt hij voor het eerst langs een aantal Nederlandse theaters aan de Belgische grens. Het Munttheater heeft de eer om exclusief voor Limburg deze voorstelling te mogen presenteren.

In zijn voorstelling “Welcome to the rebellion” duikt Van Peel dieper de tijdgeest in. Hij gaat in op de actualiteiten in de vorm van tragikomische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen alles. Volgens Van Peel moet er iets gebeuren. Het is dringend tijd om te rebelleren. Welkom bij het verzet. Welcome to the rebellion!.

“Een naturelle vlotheid” (de Morgen)

“Ware stand-up comedy, actueel en onbeschaamd (…) Een zot die al lachend de waarheid zegt.”

“Het beste stand-up materiaal dat we dit jaar gehoord hebben.” (de Standaard)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie