Kind ernstig gewond na ongeval in Someren

Someren – Op zaterdag rond 15.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ernstig verkeersongeval in Someren, waarbij een personenauto een moeder en kind had aangereden.

Het incident vond plaats op de Burgemeester Roelslaan, ter hoogte van de Ambachten en Muldersweg. De ernst van de situatie leidde tot de inzet van een traumahelikopter. Medisch personeel stabiliseerde de moeder en het kind ter plaatse, waarna het kind per traumahelikopter werd overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De toestand van de automobilist is op dit moment niet bekend.

Vanwege het ongeval is de weg volledig afgesloten. Een team van de VerkeersOngevallen Analyse van de politie voert momenteel onderzoek uit. De politie doet een beroep op getuigen om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.