Meerdere auto’s beschadigd door autobrand op Serviliusstraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een autobrand op de Serviliusstraat.

Een auto in een parkeervak op straat stond in lichterlaaie. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brand werd snel onder controle gebracht, maar de auto had aanzienlijke schade opgelopen als gevolg van de brand. Bovendien liepen andere geparkeerde auto’s, die voor en achter de brandende auto stonden, eveneens brandschade op.

De autobrand zou zijn ontstaan aan de achterzijde van het voertuig. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en voert nader onderzoek uit. Heb je iets verdachts opgemerkt en heb je nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met hen op via 0900-8844.