Mogelijke hinder in SJG vanwege herstelwerkzaamheden

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Gisteravond heeft een kortsluiting in het ziekenhuis geleid tot de tijdelijke sluiting van de afdeling medische beeldvorming (radiologie) in de kelder. Momenteel worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd om de getroffen systemen weer operationeel te maken.

Reparaties

De reparaties vinden vanavond plaats tussen 18.00 en 22.00 uur. Tussen 18.30 en 20.30 uur wordt verwacht dat delen van het ziekenhuis, waaronder het parkeerdek en de centrale hal, tijdelijk geen stroomvoorziening zullen hebben. Noodverlichting zal worden ingezet tijdens deze periode.

Bezoekuur blijft van kracht

Ondanks de situatie blijft het reguliere bezoekuur van 18.00 tot 19.30 uur van kracht. Bezoekers kunnen enige hinder ondervinden, zoals het gebruik van noodverlichting op het parkeerdek en in de centrale hal. De lift kan normaal worden gebruikt.

Dienstapotheek

De dienstapotheek blijft gedurende deze tijd geopend en staat tot jouw beschikking indien nodig. Patiëntenzorg blijft ongewijzigd doorgaan zoals normaal, met de hinder van de reparatiewerkzaamheden beperkt tot de begane grond.

Afspraken medische beeldvorming

Helaas kunnen afspraken op de afdeling medische beeldvorming vandaag niet doorgaan. Patiënten van wie de afspraak wordt beïnvloed, worden persoonlijk geïnformeerd over de situatie, zo meldt het SJG via haar website.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie