Nederweert presenteert jeugdprinsenpaar 2024

Nederweert – In een volle Pinnenhof hebben de Pinmaekers uit Nederweert op zondagmiddag 26 november 2023 het nieuwe jeugdprinsenpaar voor 2024 gepresenteerd.

Het jeugdprinsenpaar voor 2024 bestaat uit jeugdprins Luuk I Kuijpers en jeugdprinses Yana Knapen. Het jeugdpaar zal worden bijgestaan door adjudant Jens Smolenaers.

Jeugdprins Luuk I (11 jaar)

Luuk is de zoon van Harm en Monique Kuijpers-Smeets en woont op de Bredeweg in Nederweert met zijn ouders en zussen Milou en Lieke. Hij zit in groep 8 van IKC De Kerneel en zijn hobby’s zijn vastelaovendj vieren, drummen, voetballen en keepen bij Merefeldia. Hij draait het hele jaar door vastelaovendjmuziek.

Jeugdprinses Yana (11 jaar)

Yana is de dochter van Robert en Linda Knapen-Stel en woont op Kerneel in Nederweert met haar zusje Lott. Ze zit in groep 8 van OBS De Klimop en haar hobby’s zijn tennissen bij NTC ’72, boksen bij Boxing Nederweert, en vastelaovendj vieren.

Adjudant Jens (11 jaar)

Jens is de zoon van Peter Smolenaers en Marjolein Verboogen en woont op Blekerveld in Nederweert met zijn zusje Isis. Hij zit in groep 8 van OBS De Klimop en zijn hobby’s zijn vastelaovendj vieren, voetballen bij Merefeldia, en buiten spelen met vrienden. Jens is gek op vastelaovendjmuziek en draait dit het hele jaar door.

Devies

Het jeugdpaar zal de Vastelaovendj 2024 in Nederweert voorgaan onder het devies: “Oos sportkleijer gaon dees daag in de kast, Vae biete os in de vastelaovendj vast!” Ze hebben tevens de orde van ’t fieëstendje belke ingesteld.

Op zaterdag 13 januari 2024 wordt het jeugdprinsenpaar een receptie aangeboden in de Pinnenhof van 18.00 tot 20.30 uur, gevolgd door een groeët fieëst.