Jeugd van Tungelroy sluit aan bij steppende Sinterklaas

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

De goedheiligman maakte vandaag een bijzondere entree in Tungelroy. Hoewel de nationale intocht inmiddels achter de rug is, was de sfeer in Tungelder absoluut niet minder feestelijk.

De jaarlijkse vraag over het vervoermiddel van Sinterklaas werd dit keer beantwoord met een verrassende keuze: een step! De kinderen van Tungelroy waren van tevoren uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke intocht. De jeugd had zich flink ingespannen om Sinterklaas te verwelkomen met een kleurrijke stoet, waarbij fietsen, driewielers en skelters allemaal prachtig waren versierd.

Toen Sinterklaas eenmaal het dorp binnenkwam, sloten kinderen uit allerlei straten zich aan bij de vrolijke stoet. Samen trokken ze richting Café de Hoêskmr, waar een gezellige middag volgde. Het café en de zaal waren gevuld met lachende gezichten en opgewonden kinderen, die vol verwachting uitkeken naar het moment waarop ze Sinterklaas konden ontmoeten.

Bekijk een video van de intocht: https://youtu.be/RpItJBwfGWM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie