Nieuw prinsenpaar van de Pinmaekers uit Nederweert

Nederweert – In een drukbezochte Pinnenhof hebben de Pinmaekers uit Nederweert op zondagmiddag 26 november 2023 het nieuwe prinsenpaar voor het jaar 2024 voorgesteld.

De kersverse prins van Nederweert is de 42-jarige Rick van Meel. Prins Rick I wordt vergezeld door zijn 42-jarige prinses Marlous Verboogen. Samen vormen ze een gezin met twee kinderen, Pien (10) en Mies (8) en wonen op de Arishoek in Schoor.

Het enthousiaste prinsenpaar is goed bekend met het vieren van vastelaovendj en geniet volop van de Ni-jwieërter vastelaovendj. Prins Rick vervulde in 2020 de rol van boerenbruidegom tijdens de jaarlijkse ‘borebroeleft’, terwijl dochter Pien al jarenlang danst bij de dansmarietjes “De Ni-jwieërter Pinkus” van V.V. de Pinmaekers.

In het dagelijks leven is Rick een zelfstandig interimmanager, terwijl Marlous haar eigen ondernemingen runt, waaronder Kindercentrum Hummelhoeve in Nederweert en Kinderopvang en peuterspeelzaal Okido in Leveroy en Nederweert-Eind.

Samen met zijn vrienden rijdt Rick graag motor. Hij bezoekt wekelijks de sportschool en viert samen met zijn vrienden graag een feestje. Daarnaast is hij als vrijwilliger maatschappelijk betrokken op diverse vlakken. Marlous sport graag in de sportschool en is onlangs gestart met tennissen. Marlous zet zich in voor de vrienden van Eynderhoof en is lid van de MR van OBS de Klimop. In de zomer gaat het gezin graag op vakantie naar Italië

Het prinsenpaar wordt tijdens het carnavalsseizoen bijgestaan door vier adjudanten en hun partners: Jurgen van Gemert en Anke van Gemert, Ruud Verkooijen, Hans de Leeuw en Sanne Roemen, en Marloes van Meel en Jefrey Vaes.

Het devies luidt: “Veertj ’t laeve, Veertj ’t same, Veertj Vastelaovendj. Ni-jwieërt alaaf!”. Prins Rick heeft als huisorde “De Orde van ‘t Roeëd Brummerke” ingesteld. Op zondag 7 januari 2024 wordt het prinsenpaar een receptie aangeboden in De Pinnenhof, van 13.11 tot 16.49 uur.