Nieuwe Helden 0495 zoekt Nieuwe Helden

Foto door: Karen Raedts Fotografie

Op 4 december is het zo ver: een nieuwe editie van Nieuwe Helden in Weert. Jongeren tussen de 12 en 23 jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden en dat is helemaal gratis. 

Voor wie is gek is op rappen, dansen, zingen, spoken word of theater is dit de kans om te schitteren op het podium van de Bosuil in Weert. In 11 weken wordt er onder begeleiding van professionele coaches uit de hiphop scene samengewerkt aan een theatervoorstelling.

De inhoud en het onderwerp van de voorstelling maar ook de techniek tijdens de show, posters en decorbouw: alles ontstaat vanuit de jongeren zelf. 

Hiphop community voor jongeren

Bij Nieuwe Helden Next Level – een hiphop community voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar – is iedereen welkom. Of je al jarenlang op dansles zit of juist net ontdekt hebt hoe leuk je rap vindt. Samen met deelnemers en coaches ontwikkel of verbeter je jouw talenten en werk je toe naar een eindshow op een professioneel podium.

Tijden en data

Elke maandag van 18.30 uur tot 21.00 uur zijn de repetities in het Philips van Horne. De eindshow is op 11 maart 2024 in poppodium de Bosuil in Weert. Aanmelden kan via de website of mail naar [email protected].