Nog enkele plaatsen beschikbaar voor Wieërter Kwis

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Wieërter Kwis

Afgelopen vrijdag om 9:00 uur is de inschrijving voor de Wieërter Kwis van start gegaan. Direct na de opening van de inschrijving op de website ontstond er een ware run, waardoor de 100 beschikbare plaatsen binnen enkele minuten leken te zijn vergeven.

“Het is fantastisch om te zien dat de Wieërter Kwis zo’n enthousiaste respons ontvangt en dat er veel animo is om deel te nemen aan de Kwis,” aldus de organisatie. “Teams zaten vol enthousiasme achter laptops en computers om hun plek op de deelnemerslijst veilig te stellen. Opvallend was zelfs dat sommige teams 3 tot 5 keer in onze lijst voorkwamen.”

Na het volledig bijwerken van de administratie bleek dat verschillende teams zich dubbel hadden ingeschreven. Na contact per e-mail met de teamcaptains van deze teams konden deze duplicaatinschrijvingen worden geannuleerd.

De organisatie deelt nu graag mee dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor de Kwis op 16 maart volgend jaar. Als je eerder geen gelegenheid had om je in te schrijven of dit bent vergeten, is dit je kans om je team alsnog in te schrijven via wieerterkwis.nl. Let op: Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie