Bijna 300 deelnemers verschijnen aan de start van trailrun in Weerterbos

Plaats een reactie

Op zondag 12 november namen bijna 300 enthousiaste lopers deel aan de trailrun in het Weerterbos. Georganiseerd door AV Weert, bood het evenement vier uitdagende parcoursen aan, variërend van 6 tot 20 kilometer.

Het Weerterbos, gehuld in herfstkleuren, diende als schilderachtig decor voor de deelnemers, die allen de uitdaging aangingen om de natuurlijke schoonheid van het gebied te verkennen. Echter, last-minute aanpassingen aan het parcours waren noodzakelijk vanwege de regenval van de afgelopen maand. Sommige smalle bospaden waren door de overvloedige regen vrijwel onbegaanbaar geworden.

Desondanks weerhield dit de lopers niet van het genieten van de uitdagende routes en het mooie landschap. De organisatoren van AV Weert slaagden erin om snel aanpassingen door te voeren, waarbij enkele van de moeilijk begaanbare paden werden vermeden, zodat deelnemers veilig en met plezier konden blijven rennen.

De uitslagen van de trailrun zijn te vinden op de officiële uitslagenpagina: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2023111216344. Daarnaast worden de foto’s van het evenement binnenkort beschikbaar gesteld op de website van AV Weert: https://avweert.nl/fotos/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie