Gewonde na ongeval met pallet in distributiecentrum

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag iets na 22:00 uur ontvingen de ambulancedienst en de politie een melding van een ongeval op de Via Raeka in Weert.

Bij een distributiecentrum op Kampershoek 2.0 had zich een bedrijfsongeval voorgedaan, dat bij de politie werd gemeld als ‘aanrijding met letsel’. Een woordvoerder van de Arbeidsinspectie heeft vrijdagmiddag bevestigd dat er inderdaad een ongeval heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer raakte bekneld tijdens werkzaamheden met een pallet en is overgebracht naar het ziekenhuis. De Nederlandse Arbeidsinspectie voert momenteel verder onderzoek uit. Wat betreft de identiteit van het slachtoffer worden op dit moment geen mededelingen gedaan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie