Platenbeurs in Buurthuis Moesel brengt vinylliefhebbers samen

Op zondag 10 december aanstaande komt Buurthuis Moesel tot leven met een platenbeurs. De beurs belooft een paradijs te zijn voor liefhebbers van vinyl en muziek met een overvloed aan zeldzame vondsten en een geweldige sfeer.

De eerste 75 bezoekers worden beloond met een speciale traktatie: een gratis goodiebag in de vorm van een tasje van Muziekcentrum De Bosuil gevuld met muzikale inhoud van de organisaties NeverMind Music en Los Perros.

De platenbeurs brengt 20 gepassioneerde verkopers samen die maar liefst 125 meter aan vinyl en cd’s aanbieden. DJ Yuppen Fish zal een fantastische sfeer creëren door de hele dag geweldige platen op vinyl te draaien.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 10 december
  • Tijd: 11.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Buurthuis Moesel aan de Christinelaan in Weert
  • Toegang: gratis