Twee weekenden Bonte Avonden van V.V. de Vlikkestaekers

Foto via Depositphotos

Ospel – Traditiegetrouw staan in december de Bonte Avonden van V.V. de Vlikkestaekers op het programma. Dit jaar worden de drie Bonte Avonden voor het eerst verdeeld over twee weekenden. De eerste Bonte Avond vindt plaats op zaterdag 9 december, gevolgd door de andere twee op vrijdag 15 en zaterdag 16 december.

Eetk’fee de Vlik is de locatie waar de Bonte Avonden zullen plaatsvinden. De zaal is op alle drie de dagen geopend vanaf 19.00 uur. De optredens beginnen om 19:30 uur en omvatten onder andere:

  • De linker en de rechter – Sketch
  • Esther en Patries – Sketch
  • Dames raod van elf – Act
  • Jong botte vaerse – Sketch
  • BMT – Muziek
  • Vlikkepopkes – Dans
  • Boy Janssen – Buut

Daarnaast zullen verschillende slagerzangers en natuurlijk Oze Hoempa ook acte de présence geven. De presentatie is in handen van Marco Verwielen en Esther Veugen-Knapen.

Kaarten

De kaartverkoop start op zaterdag 11 november, en vanaf dat moment zijn kaarten online verkrijgbaar voor €12 per stuk via de volgende link: https://eventix.shop/srak3qrf. Op zondag 26 november om 13.00 uur vindt er kaartverkoop plaats bij Eetk’fee de Vlik. Als er daarna nog kaartjes beschikbaar zijn, kun je deze ook kopen bij Kapsalon Ans en Eetk’fee de Vlik.